Nordnorsk session - nordnorsk samspill!

articleimage

Tirsdager fra kl. 1900-2000 skoleåret 2017-2018 kan du være med på et helt nytt tilbud fra Bodø kulturskole: Nordnorsk session – nordnorsk samspill! Kom og spill og syng nordnorsk folkemusikk sammen med andre! Tilbudet er åpent for alle og helt gratis! I Stormen bibliotek, rommet innenfor Tur kafe, oppmøte fra kl. 1830.

Session-begrepet har vi «lånt» fra den irske folkemusikken. Det betyr enkelt og greit at man møtes for å spille og synge folkemusikk sammen, på tvers av alder og nivå. Vi ønsker å skape et miljø hvor vi kan gjøre det samme med den norske, og da særlig den nordnorske folkemusikken.

Enten du kan mye eller lite, er du velkommen til å spille/synge sammen med oss. Det er session hver tirsdag i Stormen bibliotek, og vi er tre stykker fra Bodø kulturskole som kommer til å være der. Tilbudet er gratis, og du trenger ikke å være med på fast basis.

Vi har med låter å lære bort, men setter også pris på å lære nye ting. Derfor er det fint om du tar med noe folkemusikk om du har noe du kan fra før. Du må ikke kunne noter for å være med. De som ønsker noter får disse utlevert, i tillegg til at de legges ut digitalt.

Innimellom vil vi ha session i kafeen, evt. andre steder i biblioteket. Disse er åpne for bibliotekets gjester,  - vi spiller låtene vi har øvd på, og håper folk vil ta seg en kopp kaffe og nyte litt fin musikk.

Sessionverter:
Charlotte Espejord Jakobsen, sang
Ingrid Monge Stokland, fele
Kristin Hals Kummernes, fele