Du er her:

Bodø kulturskolefestival 2020

articleimage

I uke 14 (30. mars -2. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program!

Festivalen vil inneholde en rekke konserter og arrangement rundt om i byen; hvor elevene får vise hva de har holdt og holder på med i kulturskolen. Det blir ettermiddagskonserter, ungdomskonserter, kirkekonsert, drama, utstilling, lunchkonserter, workshops.  Innholdet i festivalen snekres sammen i løpet av høsten, noe som elevene er med på.

Mere informasjon kommer....


Alle arrangement har fri entrée! Alle er velkommen!

 

 • Alt klart til dag 1 av kulturskolefestivalen

  Mandag 19. mars starter Bodø kulturskolefestival 2018. Dag 1 har hele 7 konserter og forestillinger; i Stormen, på Aspåsen, på Gimle og på Rønvik skole. For enkelte konserter er programmet lagt ut; klikk eksempelvis på Vennekonserten for å se konsertprogrammet i detalj.

 • Konsert i biblioteket torsdag 15/3 - med instrumentprøving

  Torsdag 15/3 kl. 1100 er det klart for instrumentutprøvingskonsert nr. 2 i barnebokavdelinga i Stormen bibliotek. Dagens inviterte publikum er barn fra Asphaugen barnehage, og disse får først oppleve en 15-minutters konsert med elever fra kulturskolen, og deretter får de anledning til å prøve ulike instrumenter som piano, gitar, fiolin, blås.

 • Bodø kulturskolefestival 2018

  I uke 12 (19.22. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program med rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger.

 • Festivalutstilling ved skrivekunstelevene

  Elevene på skrivekunst er også med i kulturskolefestivalen, og stiller ut arbeider på møteplassen i Stormen bibliotek

 • Bodø kulturskolefestival - dag 1 vel i havn

  Mandag 4. april startet Bodø kulturskolefestival 2017. Dag 1 hadde 11 arrangement: 6 konserter, 3 forestillinger og 2 samspillsessions!

 • Bodø kulturskolefestival 2017

  I uke 14 (3.–6. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program med rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger.

 • God påske!

  Så var kulturskolefestivalen 2016 over, og vi takker alle som deltok, alle som kom på arrangementene, - og ønsker alle en utrolig god påske!

 • Kulturskolefestivalen er i gang

  Så var 4 festivaldager med konserter, drama og utstillinger i gang. Først ut var lunsjkonsert mandag kl 12 oppe i bibliotekets barnebokavdeling. På programmet sto både fiolin, piano og gitar.

 • Alt klart til kulturskolefestival

  14.-17 mars arrangeres kulturskolefestivalen, med rundt 30 ulike arrangement: konserter, drama og utstillinger. Arrangementene skjer i Stormen konserthus og bibliotek, i kulturhuset Gimle, i visuelle kunstfags lokaler på Aspåsen, og flere andre steder. Og gitarorkesteret spiller i byens fineste trapp....

 • Bodø kulturskolefestival 2016

  I uke 11 (14. – 17. mars) arrangeres "Bodø kulturskolefestival", - en uke fylt av spennende program; rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger

Viser fra 11 til 20 av totalt 33 artikler