Bodø kulturskolefestival 2020

articleimage

I uke 14 (30. mars -2. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program!

Festivalen vil inneholde en rekke konserter og arrangement rundt om i byen; hvor elevene får vise hva de har holdt og holder på med i kulturskolen. Det blir ettermiddagskonserter, ungdomskonserter, kirkekonsert, drama, utstilling, lunchkonserter, workshops.  Innholdet i festivalen snekres sammen i løpet av høsten, noe som elevene er med på.

Mere informasjon kommer....


Alle arrangement har fri entrée! Alle er velkommen!

 

 • Program kulturskolefestival 2020

  Årets festival har rundt 20 konserter og arrangement. Arrangementene er lagt til Tusnehjemmet (Kultursal Lofoten og kulturkafeen), Stormen konserthus, Sinus, Bodin kirke, barnebokavdelingen på Stormen bibliotek, - og enkelte skoler.

 • Redd Barna – ”festivalprofil” i kulturskolefestivalen

  Bodø kulturskole ønsker også i år å profilere og støtte en god sak gjennom kulturskolefestivalen. Dette gjør vi gjennom et samarbeid med Redd Barna, med fokus på organisasjonens arbeid for barns rettigheter gjennom FN’s barnekonvensjon.

 • Program kulturskolefestival 2019

  Årets festival har i overkant av 20 konserter og arrangement. Arrangementene er lagt til Kultursal Lofoften, prinsensgt 124 (Tusenhjemmet), Stormen konserthus (kammersalen) Sinus, Bodin kirke, barnebokavdelingen på Stormen bibliotek, - og enkelte skoler.

 • Åpen kulturkafé i kulturskolefestivalen - 8.-11. april 2019

  Kulturkafeen i Prinsensgt. 130 (Tusenhjemmet) vil i anledning kulturskolefestivalen holde åpent hver ettermiddag fram til kl 1900 i perioden 8.-11. april

 • Bodø kulturskolefestival 2019

  I uke 15 (8.-11. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program!

 • Dramatisk i kulturskolefestivalen...

  En av kulturskolens dramagrupper viste mandag 19/3 skuespillet "Et lik til besvær" i Stormen konserthus, lille sal. Stykket ble vist hele tre ganger; to skoleforestillinger på dagtid og en åpen ettermiddagsforestilling.

 • Bandkonsert i kulturskolefestivalen

  Mandag 19/3 holdt flere av kulturskolens bandelever konsert på Kulturhuset Gimle. Heftige rytmer og rocka låter, - trøkket var stort denne ettermiddagen.

 • Finale - siste dag av kulturskolefestivalen

  Lunchkonsert i Stormen, to skolekonserter på Grønnåsen (0915 og 1000), to kirkekonserter, stor happening i Glasshuset, rekrutteringskonsert og pianokonsert på Aspåsen; - hele 8 arrangement avslutter kulturskolefestivalen 2018. Publikum ønskes hjertelig velkommen til kulturelle opplevelser med fri entrè!

 • Velkommen til musikalsk tidsreise, - og mye mer på dag 3 i festivalen!

  Onsdag er det musikalsk tidsreise kl 1900 på Aspåsen, lillesal. Her deltar både musikkelever og en lang rekke elever fra visuelle kunstfag, hvor av flere har bidratt til egen forestillingsplakat. I Stormen konserthus, lille sal, er det forestilling med drama og musikk kl. 1700, og konsert kl. 1900. På formiddagstid kommer den fjerde lunchkonserten med instrumentprøving, og det blir også minikonsert med fiolinprøving på Saltvern skole.

 • Så er det klart til dag 2 av festivalen

  Tirsdagens ettermiddagsprogram har folkemusikkprofil. Først i form av elevkonsert, og deretter "session", dvs samspill rundt kafébord, hvor det spilles og synges nordnorsk folkemusikk, og hvor det også fint går an å bare sitte og høre på... Fri entré på alle arrangement!

Viser fra 1 til 10 av totalt 33 artikler