Du er her:

Kulturskolens julematine 50 år!

articleimage

Julematine i Aspåsen skoles aula, 1979

Tro det eller ei, matineen arrangeres for femtiende år på rad! Årets program følger opp tradisjonen med stort orkester, kor og solister, drama, visuell kunst og band. Programmet har historisk tilsnitt, og publikum får oppleve både gamle "klassikere" og helt nye ting. Julestemning garanteres!

Vi tar fram noen musikalske godbiter fra repertoaret gjennom tidene; Adeste Fideles (orkester/allsang), Nu tennes tusen Julelys/Julekveld (trp/strykegruppe), Juletoner (stort potpourri for ork, kor,solister). Og ingen jul uten En juletrall (som hadde 30-års jubileum i fjor) og Nordnorsk julesalme. Vi ønsker også å hedre Terje Nilsen, som gikk bort tidligere i år, og det gjør vi med Hjem te jul i et helt nytt arrangement for orkester, kor og solister.

Elever som medvirker i forestillingen har egne avtaler med faglærer.  Alle andre elever, samt foreldre/foresatte, er velkommen til en stemningsfull førjulsformiddagsstund søndag 8. desember i Stormen, - ved å kjøpe seg billett og oppleve forestillinga fra salen.
Og billettsalget har startet.

Det blir to forestillinger, - kl. 1300 og kl. 1500. Programmet varer en liten 1 time.
I tillegg er det julemusikk og utstilling i foajéen før hver forestilling. 
Programoversikt finnes på kulturskolens nettsider: http://kulturskolen.bodo.kommune.no

Billettsalg og bestilling:
Internett: www.stormen.no     
Tlf. billettbestilling: 75 54 90 10
Billettsalg og bestillinger i Stormen: hverdager kl. 0900-1600, lørdager kl 1200-1500, søndag stengt.
Billettpriser: Voksne: kr. 200,-  Barn/honnør/studenter: kr. 100,-  Ungdomskort: kr. 60,-

                                                       

 • Prøveplan julematine 2019

  I tillegg til øvelsene i Stormen selve matinehelga, er det lagt opp til fellesøvelser i forkant for orkester og kor/solister.

 • Julematineen med 50 års jubileumsprogram

  For å feire 50-årsdagen tar på matineen 8. desember 2019 fram noen musikalske godbiter fra repertoaret gjennom tidene, og tradisjonen tro blir det stort orkester, kor og solister, drama, visuell kunst og band. Julestemning garanteres!

 • Alt klart til julematiné!

  Alt er nå klart til kulturskolens tradisjonsrike juleforestilling som arrangeres søndag 9. desember i Stormen konserthus, store sal.

 • Program for julematine 2018

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama og visuelle kunstfag er også med!

 • Plakat for julematine 2018

  Det nærmer seg julematine, og årets plakat er laget av Marie Martinsen Nordhagen, 11 år, elev ved visuelle kunstfag.

 • Prøveplan julematine 2018

  Det er i år lagt opp til 2 tirsdagsøvelser i forkant av matineen, i tillegg til den tradisjonelle øvingshelga samme helg som forestillingene.

 • Program for julematine 2018

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama og visuelle kunstfag er også med!

 • Kulturskolens julematine 2018

  Søndag 9. desember kan vi ønske velkommen til kulturskolens tradisjonsrike julematine, - i Stormen konserthus.

 • Julematine 2017 - vel i havn!

  Rundt 300 elever bidro til å gi publikum to flotte forestillinger i Stormen konserthus søndag 10/12. I alle fall etter tilbakemeldinger fra et fornøyd publikum å dømme.

 • Alt klart til julematiné - søndag 10 desember !

  Ikke mindre enn rundt 300 av kulturskolens elever er klare til å gi publikum en solid dose julestemning i Stormen konserthus søndag 10. desember.

Viser fra 1 til 10 av totalt 31 artikler