Ada og Sigrid holdt elevenes tale på 17. mai

articleimage

Kulturskoleelevene Ada Ofte Stokke og Sigrid Vågan Aunsmo, begge 13 år, holdt elevenes 17. maitale, fra Stormen konserthus, i et flott 17. maivær. En stor takk til begge to for en strålende tale som de hadde lagt mange timers arbeid og forberedelser i.

Talen kan du se her:   Ada og Sigrids tale 17. mai 2020

 • Fløytedag i Bodø med 5 på tvers

  Lørdag 9. september var 30 fløytister i alderen 9 til 69 samlet på Bodø kulturskole til fløytetreff.

 • Allsang på Tusenhjemmet

  Bodø Kulturskole har laget et nytt, spennende og sosialt sangtilbud til byens pensjonister. Onsdager kl 1100-1145 har du mulighet til å være med og synge kjente og kjære sanger sammen med andre. Dette skjer i kultursalen på Tusenhjemmet. Fra 1145 er det kaffe og sosial samling i kulturkafeen.

 • Nordnorsk session - nordnorsk samspill!

  Tirsdager fra kl. 1900-2000 skoleåret 2017-2018 kan du være med på et helt nytt tilbud fra Bodø kulturskole: Nordnorsk session – nordnorsk samspill! Kom og spill og syng nordnorsk folkemusikk sammen med andre! Tilbudet er åpent for alle og helt gratis! I Stormen bibliotek, rommet innenfor Tur kafe, oppmøte fra kl. 1830.

 • Bodø kulturskole = en av tre vinnere i kulturskolerådets jubileumskonkurranse!

  Bildet "Finding the light", av Hosam Albuainy, elev ved visuelle kunstfag, ble av Norsk kulturskoleråd kåret som 1 av de tre beste bidragene i konkurransen Norsk kulturskoleråd arrangerte i forbindelse med kulturskolelovens 20-års jubileum.

 • Kulturskolens julematine 2017

  Søndag 10. desember kan vi ønske velkommen til kulturskolens tradisjonsrike julematine, - i Stormen.

 • God sommer!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

 • Kulturskolens elevopptak for skoleåret 2017/2018

  Kulturskolens hovedopptak for kommende skoleår er nå klart, og beskjed om elevplass ble sendt på e-post 26.06.2017

 • Kulturskolen gikk i borgertoget

  Solen kom fram og skinte på kulturskolen og resten av borgertoget på årets 17. mai, og det ble en flott tur gjennom bygatene. Takk til alle Drama Queens, andre elever og lærere som var med på turen.

 • Stor suksess på Åpen Dag i Stormen

  Lørdag 13. mai var det Åpen Dag i Stormen konserthus, og kulturskolen bidro sterkt med en rekke instrumentprøvestasjoner og minikonserter rundt om på huset. I tillegg hadde vi egen stasjon med visuelle kunstfag.

 • Til lykke med dagen!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, kunder, samarbeidspartnere, - i det hele tatt alle sammen: En riktig god 17. mai!

Viser fra 81 til 90 av totalt 203 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole