Ombyggingen av Aspåsen skole blir forsinket

articleimage

Det er ikke mulig for totalentreprenør Gunvald Johansen Bygg AS å ferdigstille Nye Aspåsen skole og kulturskole til avtalt tid, slik at det ikke er mulig å ta skolen i bruk til skolestart 2020.

Årsaken er at det underveis i prosessen har dukket opp så mange uforutsette forhold at det i sum har medført så store forsinkelser i arbeidene at totalentreprenøren ikke kan ferdigstille i tide til at skolen kan åpne til skolestart høsten 2020. Uavhengig av hvem som har ansvaret for disse uforutsette forholdene, så blir en nødt til å ta inn over oss at det ikke er forsvarlig å forsøke å presse fram forsering av arbeidene. Det er stor usikkerhet til om et slikt forsøk vil lykkes, og det vil både gå ut over Helse Miljø og Sikkerhet for de som jobber med prosjektet og kvaliteten til det ferdige produktet. Bodø kommune jobber nå sammen med totalentreprenør for en omforent framdrift for å sikre innflytting til juleferien 2020
 • Julematine 2017 - vel i havn!

  Rundt 300 elever bidro til å gi publikum to flotte forestillinger i Stormen konserthus søndag 10/12. I alle fall etter tilbakemeldinger fra et fornøyd publikum å dømme.

 • Byvandringsguiden i nytt, oppdatert opplag

  Bodø kulturskole og Den Kulturelle Skolesekken ga i 2016 ut byvandringsguiden «Se opp, se ned – se hit og dit!». Sett gjennom øynene til elevene Mille og Rasti. I boken tar de deg med på utkikk etter kunst, arkitektur, historiske detaljer og annet du kanskje ikke har lagt merke til før i Bodø. Boken er skrevet i et slikt format at man skal kunne ha den med seg på vandring i byen, som guide.

 • Alt klart til julematiné - søndag 10 desember !

  Ikke mindre enn rundt 300 av kulturskolens elever er klare til å gi publikum en solid dose julestemning i Stormen konserthus søndag 10. desember.

 • Plakat for julematiné 2017

  Det nærmer seg julematine, og årets plakat er laget av Thea Einskau Mørk, elev ved visuelle kunstfag.

 • Program for julematine 2017

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama, visuelle kunstfag og skrivekunst er også med!

 • Fløytedag i Bodø med 5 på tvers

  Lørdag 9. september var 30 fløytister i alderen 9 til 69 samlet på Bodø kulturskole til fløytetreff.

 • Allsang på Tusenhjemmet

  Bodø Kulturskole har laget et nytt, spennende og sosialt sangtilbud til byens pensjonister. Onsdager kl 1100-1145 har du mulighet til å være med og synge kjente og kjære sanger sammen med andre. Dette skjer i kultursalen på Tusenhjemmet. Fra 1145 er det kaffe og sosial samling i kulturkafeen.

 • Nordnorsk session - nordnorsk samspill!

  Tirsdager fra kl. 1900-2000 skoleåret 2017-2018 kan du være med på et helt nytt tilbud fra Bodø kulturskole: Nordnorsk session – nordnorsk samspill! Kom og spill og syng nordnorsk folkemusikk sammen med andre! Tilbudet er åpent for alle og helt gratis! I Stormen bibliotek, rommet innenfor Tur kafe, oppmøte fra kl. 1830.

 • Bodø kulturskole = en av tre vinnere i kulturskolerådets jubileumskonkurranse!

  Bildet "Finding the light", av Hosam Albuainy, elev ved visuelle kunstfag, ble av Norsk kulturskoleråd kåret som 1 av de tre beste bidragene i konkurransen Norsk kulturskoleråd arrangerte i forbindelse med kulturskolelovens 20-års jubileum.

 • Kulturskolens julematine 2017

  Søndag 10. desember kan vi ønske velkommen til kulturskolens tradisjonsrike julematine, - i Stormen.

Viser fra 61 til 70 av totalt 190 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole