Program for julematine 2019

articleimage

Bilde av Anna Gaponova, elev ved visuelle kunstfag

Programmet for julematineen 50-års jubileumsforestilling spenner fra gammelt til nytt! Du får høre alt fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag og band. Og ingen julematiné uten drama og visuelle kunstfag.

Årets program tar oss først tilbake til 1970-tallet, gjennom «Adeste fideles», i Giorgio Semprinis fine arrangement.

«Nå tennes tusen julelys» får vi både i nyere versjon framført av kanskje Norges største gitarorkester, og i historisk versjon med blåsesolist, denne gangen obo, og strykere.

«En juletrall», tidligere musikkbarnehagens glansnummer, har vært et fast innslag siden 1989.

I 1998 arrangerte Sigmund Lillebjerka det store julepotpourriet «Juletoner», på bestilling fra oss.

Nye tradisjoner har utviklet seg gjennom årene; ingen vei utenom dramaelevenes selvskrevne julespill eller de flotte lysbildene fra elevene på visuelle kunstfag.

Siden kulturskolen har mange elever som driver med pop og rock, er selvsagt et bandinnslag på plass.

Avslutningsvis i programmet ønsker vi å hedre Terje Nilsen ved å framføre «Hjem te jul» i et arrangement for orkester, kor og solister. Og hvem vet; kanskje blir sangen en tradisjon de neste 50, og framføres på 100-årsjubileet?

Se programmet her

 

 • Julematine 2017 - vel i havn!

  Rundt 300 elever bidro til å gi publikum to flotte forestillinger i Stormen konserthus søndag 10/12. I alle fall etter tilbakemeldinger fra et fornøyd publikum å dømme.

 • Byvandringsguiden i nytt, oppdatert opplag

  Bodø kulturskole og Den Kulturelle Skolesekken ga i 2016 ut byvandringsguiden «Se opp, se ned – se hit og dit!». Sett gjennom øynene til elevene Mille og Rasti. I boken tar de deg med på utkikk etter kunst, arkitektur, historiske detaljer og annet du kanskje ikke har lagt merke til før i Bodø. Boken er skrevet i et slikt format at man skal kunne ha den med seg på vandring i byen, som guide.

 • Alt klart til julematiné - søndag 10 desember !

  Ikke mindre enn rundt 300 av kulturskolens elever er klare til å gi publikum en solid dose julestemning i Stormen konserthus søndag 10. desember.

 • Plakat for julematiné 2017

  Det nærmer seg julematine, og årets plakat er laget av Thea Einskau Mørk, elev ved visuelle kunstfag.

 • Program for julematine 2017

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama, visuelle kunstfag og skrivekunst er også med!

 • Fløytedag i Bodø med 5 på tvers

  Lørdag 9. september var 30 fløytister i alderen 9 til 69 samlet på Bodø kulturskole til fløytetreff.

 • Allsang på Tusenhjemmet

  Bodø Kulturskole har laget et nytt, spennende og sosialt sangtilbud til byens pensjonister. Onsdager kl 1100-1145 har du mulighet til å være med og synge kjente og kjære sanger sammen med andre. Dette skjer i kultursalen på Tusenhjemmet. Fra 1145 er det kaffe og sosial samling i kulturkafeen.

 • Nordnorsk session - nordnorsk samspill!

  Tirsdager fra kl. 1900-2000 skoleåret 2017-2018 kan du være med på et helt nytt tilbud fra Bodø kulturskole: Nordnorsk session – nordnorsk samspill! Kom og spill og syng nordnorsk folkemusikk sammen med andre! Tilbudet er åpent for alle og helt gratis! I Stormen bibliotek, rommet innenfor Tur kafe, oppmøte fra kl. 1830.

 • Bodø kulturskole = en av tre vinnere i kulturskolerådets jubileumskonkurranse!

  Bildet "Finding the light", av Hosam Albuainy, elev ved visuelle kunstfag, ble av Norsk kulturskoleråd kåret som 1 av de tre beste bidragene i konkurransen Norsk kulturskoleråd arrangerte i forbindelse med kulturskolelovens 20-års jubileum.

 • Kulturskolens julematine 2017

  Søndag 10. desember kan vi ønske velkommen til kulturskolens tradisjonsrike julematine, - i Stormen.

Viser fra 61 til 70 av totalt 190 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole