Ombyggingen av Aspåsen skole blir forsinket

articleimage

Det er ikke mulig for totalentreprenør Gunvald Johansen Bygg AS å ferdigstille Nye Aspåsen skole og kulturskole til avtalt tid, slik at det ikke er mulig å ta skolen i bruk til skolestart 2020.

Årsaken er at det underveis i prosessen har dukket opp så mange uforutsette forhold at det i sum har medført så store forsinkelser i arbeidene at totalentreprenøren ikke kan ferdigstille i tide til at skolen kan åpne til skolestart høsten 2020. Uavhengig av hvem som har ansvaret for disse uforutsette forholdene, så blir en nødt til å ta inn over oss at det ikke er forsvarlig å forsøke å presse fram forsering av arbeidene. Det er stor usikkerhet til om et slikt forsøk vil lykkes, og det vil både gå ut over Helse Miljø og Sikkerhet for de som jobber med prosjektet og kvaliteten til det ferdige produktet. Bodø kommune jobber nå sammen med totalentreprenør for en omforent framdrift for å sikre innflytting til juleferien 2020
 • Festivalplakat 2018

  Årets plakat er laget av Marius Henriksen, elev på visuelle kunstfag

 • Konsert i biblioteket torsdag 15/3 - med instrumentprøving

  Torsdag 15/3 kl. 1100 er det klart for instrumentutprøvingskonsert nr. 2 i barnebokavdelinga i Stormen bibliotek. Dagens inviterte publikum er barn fra Asphaugen barnehage, og disse får først oppleve en 15-minutters konsert med elever fra kulturskolen, og deretter får de anledning til å prøve ulike instrumenter som piano, gitar, fiolin, blås.

 • Bodø kulturskolefestival 2018

  I uke 12 (19.22. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program med rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger.

 • Program kulturskolefestival 2018

  Årets festival har rundt 30 konserter, forestillinger og prosjekter. Arrangementene er lagt til Stormen konserthus, Aspåsen skole (lille sal), kulturhuset Gimle, Bodin kirke, - og en rekke skoler.

 • Vil du være med på UKM Bodø 2018?

  UKM (Ung Kultur Møtes) arrangeres lørdag 17. mars i et stort arrangement i Stormen bibliotek. Arrangørene ønsker alle slags kulturuttrykk fra unge under 20 år, og her kan du vise fram musikk, teater, dans, film, kunst, foto, litteratur og mye mer.

 • Ny pianolærer i kulturskolen

  Milton Baldizon er tilsatt i vikariat for Ole Jacob (som ble pappa rett før jul).

 • Nå kan du søke drømmestipendet 2018

  Holder du på med kreative aktiviteter som dans, musikk, teater, skapende skriving, visuell kunst, annet? Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1998 og senest i 2005)? Nå har du mulighet til å søke drømmestipend på kr 15.000,-

 • Bildet «Finding the Light» av Hossam Alkhatib Albuaini (23) ble i høst kåret til én av de tre beste bidragene i en stor konkurranse i regi av Norsk kulturskoleråd.

  Hossams bilde til topps i stor konkurranse

  Første gang Hossam Alkhatib Albuaini (23) tegnet med farger gikk bildet hans til topps i en nasjonal konkurranse. Nå håper den unge kunstneren å få til sin egen utstilling.

 • GOD JUL!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, korps, skoler og andre samarbeidspartnere en riktig god jul!

 • Amund Langen Erlandsen (13) er elev ved kunstlinja på Bodø kulturskole. En av tegningene hans er nå å finne på et nytt sengesett fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

  Amunds tegning havnet på sengesett

  Bodøgutten Amund Langen Erlandsens tegning er å finne på det nye sengesettet «Mitt tre» fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

Viser fra 51 til 60 av totalt 190 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole