Program for julematine 2019

articleimage

Bilde av Anna Gaponova, elev ved visuelle kunstfag

Programmet for julematineen 50-års jubileumsforestilling spenner fra gammelt til nytt! Du får høre alt fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag og band. Og ingen julematiné uten drama og visuelle kunstfag.

Årets program tar oss først tilbake til 1970-tallet, gjennom «Adeste fideles», i Giorgio Semprinis fine arrangement.

«Nå tennes tusen julelys» får vi både i nyere versjon framført av kanskje Norges største gitarorkester, og i historisk versjon med blåsesolist, denne gangen obo, og strykere.

«En juletrall», tidligere musikkbarnehagens glansnummer, har vært et fast innslag siden 1989.

I 1998 arrangerte Sigmund Lillebjerka det store julepotpourriet «Juletoner», på bestilling fra oss.

Nye tradisjoner har utviklet seg gjennom årene; ingen vei utenom dramaelevenes selvskrevne julespill eller de flotte lysbildene fra elevene på visuelle kunstfag.

Siden kulturskolen har mange elever som driver med pop og rock, er selvsagt et bandinnslag på plass.

Avslutningsvis i programmet ønsker vi å hedre Terje Nilsen ved å framføre «Hjem te jul» i et arrangement for orkester, kor og solister. Og hvem vet; kanskje blir sangen en tradisjon de neste 50, og framføres på 100-årsjubileet?

Se programmet her

 

 • Festivalplakat 2018

  Årets plakat er laget av Marius Henriksen, elev på visuelle kunstfag

 • Konsert i biblioteket torsdag 15/3 - med instrumentprøving

  Torsdag 15/3 kl. 1100 er det klart for instrumentutprøvingskonsert nr. 2 i barnebokavdelinga i Stormen bibliotek. Dagens inviterte publikum er barn fra Asphaugen barnehage, og disse får først oppleve en 15-minutters konsert med elever fra kulturskolen, og deretter får de anledning til å prøve ulike instrumenter som piano, gitar, fiolin, blås.

 • Bodø kulturskolefestival 2018

  I uke 12 (19.22. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program med rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger.

 • Program kulturskolefestival 2018

  Årets festival har rundt 30 konserter, forestillinger og prosjekter. Arrangementene er lagt til Stormen konserthus, Aspåsen skole (lille sal), kulturhuset Gimle, Bodin kirke, - og en rekke skoler.

 • Vil du være med på UKM Bodø 2018?

  UKM (Ung Kultur Møtes) arrangeres lørdag 17. mars i et stort arrangement i Stormen bibliotek. Arrangørene ønsker alle slags kulturuttrykk fra unge under 20 år, og her kan du vise fram musikk, teater, dans, film, kunst, foto, litteratur og mye mer.

 • Ny pianolærer i kulturskolen

  Milton Baldizon er tilsatt i vikariat for Ole Jacob (som ble pappa rett før jul).

 • Nå kan du søke drømmestipendet 2018

  Holder du på med kreative aktiviteter som dans, musikk, teater, skapende skriving, visuell kunst, annet? Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1998 og senest i 2005)? Nå har du mulighet til å søke drømmestipend på kr 15.000,-

 • Bildet «Finding the Light» av Hossam Alkhatib Albuaini (23) ble i høst kåret til én av de tre beste bidragene i en stor konkurranse i regi av Norsk kulturskoleråd.

  Hossams bilde til topps i stor konkurranse

  Første gang Hossam Alkhatib Albuaini (23) tegnet med farger gikk bildet hans til topps i en nasjonal konkurranse. Nå håper den unge kunstneren å få til sin egen utstilling.

 • GOD JUL!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, korps, skoler og andre samarbeidspartnere en riktig god jul!

 • Amund Langen Erlandsen (13) er elev ved kunstlinja på Bodø kulturskole. En av tegningene hans er nå å finne på et nytt sengesett fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

  Amunds tegning havnet på sengesett

  Bodøgutten Amund Langen Erlandsens tegning er å finne på det nye sengesettet «Mitt tre» fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

Viser fra 51 til 60 av totalt 190 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole