Ombyggingen av Aspåsen skole blir forsinket

articleimage

Det er ikke mulig for totalentreprenør Gunvald Johansen Bygg AS å ferdigstille Nye Aspåsen skole og kulturskole til avtalt tid, slik at det ikke er mulig å ta skolen i bruk til skolestart 2020.

Årsaken er at det underveis i prosessen har dukket opp så mange uforutsette forhold at det i sum har medført så store forsinkelser i arbeidene at totalentreprenøren ikke kan ferdigstille i tide til at skolen kan åpne til skolestart høsten 2020. Uavhengig av hvem som har ansvaret for disse uforutsette forholdene, så blir en nødt til å ta inn over oss at det ikke er forsvarlig å forsøke å presse fram forsering av arbeidene. Det er stor usikkerhet til om et slikt forsøk vil lykkes, og det vil både gå ut over Helse Miljø og Sikkerhet for de som jobber med prosjektet og kvaliteten til det ferdige produktet. Bodø kommune jobber nå sammen med totalentreprenør for en omforent framdrift for å sikre innflytting til juleferien 2020
 • Den store sommerkonserten nærmer seg!

  Notene er klare, orkesteret på plass, koret har vært samlet til tirsdagøvelser flere uker nå, - det er mange som gleder seg til forestillingen i Stormen søndag 17. juni.

 • Bodø unge strykere holdt flott sommerkonsert

  Tirsdag 29. mai holdt BUS en stemningsfull sommerkonsert på Betania, med en times variert og spennende program.

 • Kulturskolen deltar ikke i borgertoget 17. mai 2018

  Bodø kulturskole var påmeldt borgertoget, men status når det nærmer seg er liten respons/lav påmelding og vi er veldig usikre på hvilken oppslutning vi vil få. Vi velger derfor å avlyse kulturskolens deltakelse i borgertoget i år.

 • NYHET: Bodø kulturskoles store sommerkonsert - 17.06.2018 !

  Søndag 17. juni inviterer Bodø kulturskole til stor forestilling i Stormen konserthus, med kor, orkester, solister, band, drama og visuell kunst.

 • Dramatisk i kulturskolefestivalen...

  En av kulturskolens dramagrupper viste mandag 19/3 skuespillet "Et lik til besvær" i Stormen konserthus, lille sal. Stykket ble vist hele tre ganger; to skoleforestillinger på dagtid og en åpen ettermiddagsforestilling.

 • Bandkonsert i kulturskolefestivalen

  Mandag 19/3 holdt flere av kulturskolens bandelever konsert på Kulturhuset Gimle. Heftige rytmer og rocka låter, - trøkket var stort denne ettermiddagen.

 • Finale - siste dag av kulturskolefestivalen

  Lunchkonsert i Stormen, to skolekonserter på Grønnåsen (0915 og 1000), to kirkekonserter, stor happening i Glasshuset, rekrutteringskonsert og pianokonsert på Aspåsen; - hele 8 arrangement avslutter kulturskolefestivalen 2018. Publikum ønskes hjertelig velkommen til kulturelle opplevelser med fri entrè!

 • Velkommen til musikalsk tidsreise, - og mye mer på dag 3 i festivalen!

  Onsdag er det musikalsk tidsreise kl 1900 på Aspåsen, lillesal. Her deltar både musikkelever og en lang rekke elever fra visuelle kunstfag, hvor av flere har bidratt til egen forestillingsplakat. I Stormen konserthus, lille sal, er det forestilling med drama og musikk kl. 1700, og konsert kl. 1900. På formiddagstid kommer den fjerde lunchkonserten med instrumentprøving, og det blir også minikonsert med fiolinprøving på Saltvern skole.

 • Så er det klart til dag 2 av festivalen

  Tirsdagens ettermiddagsprogram har folkemusikkprofil. Først i form av elevkonsert, og deretter "session", dvs samspill rundt kafébord, hvor det spilles og synges nordnorsk folkemusikk, og hvor det også fint går an å bare sitte og høre på... Fri entré på alle arrangement!

 • Alt klart til dag 1 av kulturskolefestivalen

  Mandag 19. mars starter Bodø kulturskolefestival 2018. Dag 1 har hele 7 konserter og forestillinger; i Stormen, på Aspåsen, på Gimle og på Rønvik skole. For enkelte konserter er programmet lagt ut; klikk eksempelvis på Vennekonserten for å se konsertprogrammet i detalj.

Viser fra 41 til 50 av totalt 190 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole