Ombyggingen av Aspåsen skole blir forsinket

articleimage

Det er ikke mulig for totalentreprenør Gunvald Johansen Bygg AS å ferdigstille Nye Aspåsen skole og kulturskole til avtalt tid, slik at det ikke er mulig å ta skolen i bruk til skolestart 2020.

Årsaken er at det underveis i prosessen har dukket opp så mange uforutsette forhold at det i sum har medført så store forsinkelser i arbeidene at totalentreprenøren ikke kan ferdigstille i tide til at skolen kan åpne til skolestart høsten 2020. Uavhengig av hvem som har ansvaret for disse uforutsette forholdene, så blir en nødt til å ta inn over oss at det ikke er forsvarlig å forsøke å presse fram forsering av arbeidene. Det er stor usikkerhet til om et slikt forsøk vil lykkes, og det vil både gå ut over Helse Miljø og Sikkerhet for de som jobber med prosjektet og kvaliteten til det ferdige produktet. Bodø kommune jobber nå sammen med totalentreprenør for en omforent framdrift for å sikre innflytting til juleferien 2020
 • Musikkens byggesteiner - nytt tilbud i kulturskolen

  Vil du bli tryggere på å spille uten noter? Har du tenkt å søke deg videre på folkehøgskole eller musikkhøgskole? Er du interessert i improvisasjon? Eller vil du bare vite mer om hva som er hva i musikken?

 • UKM Bodø gjennomføres lørdag 26. januar 2019

  Holder du på med kultur? Er du mellom 13 og 20 år? Har du lyst å vise fram det du holder på med? Alene eller sammen med andre? Meld deg på UKM. Påmeldingsfrist: 13. januar!

 • Prisliste

  Prisene fastsettes av Bodø bystyre og reguleres i forbindelse med nytt budsjettår. Vi gjør oppmerksom på at elevbetalinger faktureres to ganger årlig og er knyttet til kommunens purring- og inkassosystem. Faktura sendes til den som i søknaden er registrert som betaler.

 • GOD JUL!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, korps, skoler og andre samarbeidspartnere en riktig god jul!

 • Ingen undervisning i kulturskolen mandag 10. desember

  Jfr. kulturskolens skolerute er denne dagen elevfri. Vi holder stengt etter en omfattende og begivenhetsrik helg fylt av julematiné; øvelser, generalprøve og to forestillinger i Stormen konserthus.

 • Alt klart til julematiné!

  Alt er nå klart til kulturskolens tradisjonsrike juleforestilling som arrangeres søndag 9. desember i Stormen konserthus, store sal.

 • Program for julematine 2018

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama og visuelle kunstfag er også med!

 • Vi minner om søknadsfristen til drømmestipendet - 10. desember

  Holder du på med kreative aktiviteter som dans, musikk, teater, skapende skriving, visuell kunst, annet? Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1999 og senest i 2006)? Nå har du mulighet til å søke drømmestipend 2019 på kr 15.000,-

 • Plakat for julematine 2018

  Det nærmer seg julematine, og årets plakat er laget av Marie Martinsen Nordhagen, 11 år, elev ved visuelle kunstfag.

 • Fin og variert huskonsert på Tusenhjemmet 23/11

  Fredagens konsert i Kultursal Lofoten ble en stemningsfull opplevelse, nært og akustisk, med program som spente fra korte stykker framført av forholdsvis "ferske" elever til lengre stykker med elever som har gått i mange år.

Viser fra 21 til 30 av totalt 190 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole