Kulturskoleelever bidro sterkt under skolenes planleggingsdag i Stormen

articleimage

Tirsdag 13/8 var alle ansatte i Bodøskolene samlet i Stormen, og flere dyktige elever fra kulturskolen sørget for å gi deltakere opplevelser de vil huske lenge! Kulturskolen leverte i alt fem flotte innslag fra fagfeltene piano, sang og visuell kunst.

 • Redd Barna – ”festivalprofil” i kulturskolefestivalen

  Bodø kulturskole ønsker i år å profilere og støtte en god sak gjennom kulturskolefestivalen. Dette gjør vi gjennom et samarbeid med Redd Barna, med fokus på organisasjonens arbeid for barns rettigheter gjennom FN’s barnekonvensjon.

 • Program kulturskolefestival 2019

  Årets festival har i overkant av 20 konserter og arrangement. Arrangementene er lagt til Kultursal Lofoften, prinsensgt 124 (Tusenhjemmet), Stormen konserthus (kammersalen) Sinus, Bodin kirke, barnebokavdelingen på Stormen bibliotek, - og enkelte skoler.

 • Plakat for kulturskolefestival 2019

  Det flotte og regerike bildet som pryder plakaten til kulturskolefestivalen er laget av Vilja Lovise Olsen (12), elev på visuelle kunstfag.

 • Åpen kulturkafé i kulturskolefestivalen - 8.-11. april 2019

  Kulturkafeen i Prinsensgt. 130 (Tusenhjemmet) vil i anledning kulturskolefestivalen holde åpent hver ettermiddag fram til kl 1900 i perioden 8.-11. april

 • Bodø kulturskolefestival 2019

  I uke 15 (8.-11. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program!

 • Elevfri i kulturskolen mandag 4. februar

  Mandag 4/2 har kulturskolen ekstraordinær planleggingsdag/arbeidsmiljødag, og undervisningen utgår.

 • Musikkens byggesteiner - nytt tilbud i kulturskolen

  Vil du bli tryggere på å spille uten noter? Har du tenkt å søke deg videre på folkehøgskole eller musikkhøgskole? Er du interessert i improvisasjon? Eller vil du bare vite mer om hva som er hva i musikken?

 • UKM Bodø gjennomføres lørdag 26. januar 2019

  Holder du på med kultur? Er du mellom 13 og 20 år? Har du lyst å vise fram det du holder på med? Alene eller sammen med andre? Meld deg på UKM. Påmeldingsfrist: 13. januar!

 • Prisliste

  Prisene fastsettes av Bodø bystyre og reguleres i forbindelse med nytt budsjettår. Vi gjør oppmerksom på at elevbetalinger faktureres to ganger årlig og er knyttet til kommunens purring- og inkassosystem. Faktura sendes til den som i søknaden er registrert som betaler.

 • GOD JUL!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, korps, skoler og andre samarbeidspartnere en riktig god jul!

Viser fra 11 til 20 av totalt 189 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole