Ada og Sigrid holdt elevenes tale på 17. mai

articleimage

Kulturskoleelevene Ada Ofte Stokke og Sigrid Vågan Aunsmo, begge 13 år, holdt elevenes 17. maitale, fra Stormen konserthus, i et flott 17. maivær. En stor takk til begge to for en strålende tale som de hadde lagt mange timers arbeid og forberedelser i.

Talen kan du se her:   Ada og Sigrids tale 17. mai 2020

 • Etter første uke med fjernundervisning i kulturskolen

  Korona stengte skolene i Norge, men elevene hadde ikke fri. På fotoet ser vi en av dem, Vilja som går på visuelle kunstfag, jobbe med bildet sitt som heter "Fru Corona"

 • Bodø kulturskole fysisk stengt pga koronavirus

  Fra 12.03 kl. 1800 – 27.03 er kulturskolen fysisk stengt pga. koronasituasjonen i Norge. Elevene har ikke fri, og opplæringen vil skje i form av oppgaver/eget arbeid, hjemmeøving, og videobasert undervisning primært gjennom Microsoft Teams.

 • Bodø kulturskolefestival utsettes pga Corona-virus

  Festivalen som skulle gått i tidsrommet 30. mars – 2. april er utsatt grunnet den eskalerende spredningen av Corona-virus som det daglig rapporteres om i Norge.

 • Lihkku beivviin !

  6. februar feires samenes nasjonaldag, eller samefolkets dag, som mange sier. Bodø kulturskole gratulerer så mye med dagen, som i år feires for 27. gang. Lihkku beivviin, til alle !

 • Program kulturskolefestival 2020

  Årets festival har rundt 20 konserter og arrangement. Arrangementene er lagt til Tusnehjemmet (Kultursal Lofoten og kulturkafeen), Stormen konserthus, Sinus, Bodin kirke, barnebokavdelingen på Stormen bibliotek, - og enkelte skoler.

 • Støttekonsert til musikkskole for fattige barn i Antisirabe, Madagaskar

  For to år siden reiste fiolinlærer Eline Rodvelt Hansen til Madagaskar med to fioliner og en ide.

 • Strykeseminar i Bodø, 14.-16. februar 2020

  Bodø Unge Strykere og UNOF Nord-Norge inviterer til spennende seminar for unge strykere helgen 14.-16. februar i Bodø

 • God jul !

  Med bildet som Heine Hammerø-Førde, elev på visuelle kunstfag, har fått med i Norsk kulturskoleråds kalender for 2020, pryder august (gratulerer Heine!), vil vi takke alle elever, foreldre, skoler, fritidsmusikklivet, sykehjem, andre institusjoner, kunder og andre samarbeidspartnere..... for samarbeidet i 2019.

 • Prisliste 2020

  Priser gjeldende for 2020 ble fastsatt av Bodø bystyre i møte desember 2019. Her er prislisten:

 • Sigrid Knudsen, julematineens "mor"!

  Under julematinens 50-års jubileumsforestillinger søndag 8/12 ble Sigrid Knudsen hedret for sitt årelange engasjement og innsats for julematineen. I 49 år har Sigrid vært til stede på julematineen!

Viser fra 11 til 20 av totalt 203 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole