Du er her:

Bandkonsert i kulturskolefestivalen

articleimage

Like god som Slash.... gitarsolo fra Sweet Child O'Mine

Mandag 19/3 holdt flere av kulturskolens bandelever konsert på Kulturhuset Gimle. Heftige rytmer og rocka låter, - trøkket var stort denne ettermiddagen.

Elever på el-gitar, gitar, el-bass, slagverk og sang deltok, og på repertoaret sto rocke-klassikere som Sweet Child O'Mine, T.N.T, Boulevard of Broken Dreams og flere andre.  I tillegg spilte et av bandene en egenkomponert låt.
 • Dramatisk i kulturskolefestivalen...

  En av kulturskolens dramagrupper viste mandag 19/3 skuespillet "Et lik til besvær" i Stormen konserthus, lille sal. Stykket ble vist hele tre ganger; to skoleforestillinger på dagtid og en åpen ettermiddagsforestilling.

 • Finale - siste dag av kulturskolefestivalen

  Lunchkonsert i Stormen, to skolekonserter på Grønnåsen (0915 og 1000), to kirkekonserter, stor happening i Glasshuset, rekrutteringskonsert og pianokonsert på Aspåsen; - hele 8 arrangement avslutter kulturskolefestivalen 2018. Publikum ønskes hjertelig velkommen til kulturelle opplevelser med fri entrè!

 • Velkommen til musikalsk tidsreise, - og mye mer på dag 3 i festivalen!

  Onsdag er det musikalsk tidsreise kl 1900 på Aspåsen, lillesal. Her deltar både musikkelever og en lang rekke elever fra visuelle kunstfag, hvor av flere har bidratt til egen forestillingsplakat. I Stormen konserthus, lille sal, er det forestilling med drama og musikk kl. 1700, og konsert kl. 1900. På formiddagstid kommer den fjerde lunchkonserten med instrumentprøving, og det blir også minikonsert med fiolinprøving på Saltvern skole.

 • Så er det klart til dag 2 av festivalen

  Tirsdagens ettermiddagsprogram har folkemusikkprofil. Først i form av elevkonsert, og deretter "session", dvs samspill rundt kafébord, hvor det spilles og synges nordnorsk folkemusikk, og hvor det også fint går an å bare sitte og høre på... Fri entré på alle arrangement!

 • Alt klart til dag 1 av kulturskolefestivalen

  Mandag 19. mars starter Bodø kulturskolefestival 2018. Dag 1 har hele 7 konserter og forestillinger; i Stormen, på Aspåsen, på Gimle og på Rønvik skole. For enkelte konserter er programmet lagt ut; klikk eksempelvis på Vennekonserten for å se konsertprogrammet i detalj.

 • Konsert i biblioteket torsdag 15/3 - med instrumentprøving

  Torsdag 15/3 kl. 1100 er det klart for instrumentutprøvingskonsert nr. 2 i barnebokavdelinga i Stormen bibliotek. Dagens inviterte publikum er barn fra Asphaugen barnehage, og disse får først oppleve en 15-minutters konsert med elever fra kulturskolen, og deretter får de anledning til å prøve ulike instrumenter som piano, gitar, fiolin, blås.

 • Bodø kulturskolefestival 2018

  I uke 12 (19.22. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program med rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger.

 • Festivalutstilling ved skrivekunstelevene

  Elevene på skrivekunst er også med i kulturskolefestivalen, og stiller ut arbeider på møteplassen i Stormen bibliotek

 • Bodø kulturskolefestival - dag 1 vel i havn

  Mandag 4. april startet Bodø kulturskolefestival 2017. Dag 1 hadde 11 arrangement: 6 konserter, 3 forestillinger og 2 samspillsessions!

 • Bodø kulturskolefestival 2017

  I uke 14 (3.–6. april) arrangerer vi kulturskolefestival, - en uke fylt av spennende program med rundt 30 konserter, forestillinger og utstillinger.

Viser fra 1 til 10 av totalt 25 artikler