Kulturskolen deltar ikke i borgertoget 17. mai 2018

articleimage

Bodø kulturskole var påmeldt borgertoget, men status når det nærmer seg er liten respons/lav påmelding og vi er veldig usikre på hvilken oppslutning vi vil få. Vi velger derfor å avlyse kulturskolens deltakelse i borgertoget i år.

Vi har mange allsidige elever som er med på ulike fritidstilbud og aktiviteter, gjerne ting som har lengre og større tradisjon med togdeltakelse enn kulturskolen, og vi har stor forståelse for at dette prioriteres.  Vi ønsker alle en gledelig 17. mai, - og til lykke med dagen!

Med vennlig hilsen

Bodø kulturskole
Bård Ove Bergrabb
Rektor
 • Byvandringsguiden i nytt, oppdatert opplag

  Bodø kulturskole og Den Kulturelle Skolesekken ga i 2016 ut byvandringsguiden «Se opp, se ned – se hit og dit!». Sett gjennom øynene til elevene Mille og Rasti. I boken tar de deg med på utkikk etter kunst, arkitektur, historiske detaljer og annet du kanskje ikke har lagt merke til før i Bodø. Boken er skrevet i et slikt format at man skal kunne ha den med seg på vandring i byen, som guide.

 • Alt klart til julematiné - søndag 10 desember !

  Ikke mindre enn rundt 300 av kulturskolens elever er klare til å gi publikum en solid dose julestemning i Stormen konserthus søndag 10. desember.

 • Plakat for julematiné 2017

  Det nærmer seg julematine, og årets plakat er laget av Thea Einskau Mørk, elev ved visuelle kunstfag.

 • Program for julematine 2017

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama, visuelle kunstfag og skrivekunst er også med!

 • Bli med på låtskriverkurs!

  Hver onsdag kl 1830-1930 er det låtskriving på Bodø kulturskole. Harald Georg (bildet) er deltaker her og ønsker seg at mange flere blir med!

 • KULTURskoleNATTA - fredag 13. oktober kl 17-20 !

  Fredag 13/10 inntar kulturskoleelver litteratursalen i Stormen bibliotek. Der kjører de "kulturskolelangs"; hele 3 timer fylt av musikk, drama, skrivekunst.

 • Huskonsert fredag 22. september

  Alt er klart til sesongens første huskonsert, fredag 22. september kl 1800

 • Fløytedag i Bodø med 5 på tvers

  Lørdag 9. september var 30 fløytister i alderen 9 til 69 samlet på Bodø kulturskole til fløytetreff.

 • Allsang på Tusenhjemmet

  Bodø Kulturskole har laget et nytt, spennende og sosialt sangtilbud til byens pensjonister. Onsdager kl 1100-1145 har du mulighet til å være med og synge kjente og kjære sanger sammen med andre. Dette skjer i kultursalen på Tusenhjemmet. Fra 1145 er det kaffe og sosial samling i kulturkafeen.

 • Nordnorsk session - nordnorsk samspill!

  Tirsdager fra kl. 1900-2000 kan du være med på et helt nytt tilbud fra Bodø kulturskole: Nordnorsk session – nordnorsk samspill! Kom og spill og syng nordnorsk folkemusikk sammen med andre! Tilbudet er åpent for alle og helt gratis! I Stormen bibliotek, rommet innenfor Tur kafe, oppmøte fra kl. 1830.

Viser fra 31 til 40 av totalt 161 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole