Kulturskolen deltar ikke i borgertoget 17. mai 2018

articleimage

Bodø kulturskole var påmeldt borgertoget, men status når det nærmer seg er liten respons/lav påmelding og vi er veldig usikre på hvilken oppslutning vi vil få. Vi velger derfor å avlyse kulturskolens deltakelse i borgertoget i år.

Vi har mange allsidige elever som er med på ulike fritidstilbud og aktiviteter, gjerne ting som har lengre og større tradisjon med togdeltakelse enn kulturskolen, og vi har stor forståelse for at dette prioriteres.  Vi ønsker alle en gledelig 17. mai, - og til lykke med dagen!

Med vennlig hilsen

Bodø kulturskole
Bård Ove Bergrabb
Rektor
 • Vil du være med på UKM Bodø 2018?

  UKM (Ung Kultur Møtes) arrangeres lørdag 17. mars i et stort arrangement i Stormen bibliotek. Arrangørene ønsker alle slags kulturuttrykk fra unge under 20 år, og her kan du vise fram musikk, teater, dans, film, kunst, foto, litteratur og mye mer.

 • Ledige elevplasser i kulturskolen

  Ved kulturskolen er det ledige elevplasser på enkelte fag. Dette gjelder bl. a. fiolin, sang, kulturlek, kulturmix, skrivekunst 14-18 år, låtskriver 13-19 år og visuelle kunstfag for voksne.

 • Har du lyst til å lære å joike?

  Bli med på joikeverksted i kulturskolen mandag 5. februar kl. 17:00-19:00. Tilbudet er åpent for alle kulturskoleelever i alderen 1. -7. klasse. Påmeldingsfrist er onsdag 24.01

 • Ny pianolærer i kulturskolen

  Milton Baldizon er tilsatt i vikariat for Ole Jacob (som ble pappa rett før jul).

 • Nå kan du søke drømmestipendet 2018

  Holder du på med kreative aktiviteter som dans, musikk, teater, skapende skriving, visuell kunst, annet? Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1998 og senest i 2005)? Nå har du mulighet til å søke drømmestipend på kr 15.000,-

 • Nye priser fra 1. januar 2018

  Bodø bystyre har vedtatt nye priser for 2018. Prisøkningen er beskjeden, og ligger på ca 2,6 %. Her er prisene:

 • Bildet «Finding the Light» av Hossam Alkhatib Albuaini (23) ble i høst kåret til én av de tre beste bidragene i en stor konkurranse i regi av Norsk kulturskoleråd.

  Hossams bilde til topps i stor konkurranse

  Første gang Hossam Alkhatib Albuaini (23) tegnet med farger gikk bildet hans til topps i en nasjonal konkurranse. Nå håper den unge kunstneren å få til sin egen utstilling.

 • GOD JUL!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, korps, skoler og andre samarbeidspartnere en riktig god jul!

 • Amund Langen Erlandsen (13) er elev ved kunstlinja på Bodø kulturskole. En av tegningene hans er nå å finne på et nytt sengesett fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

  Amunds tegning havnet på sengesett

  Bodøgutten Amund Langen Erlandsens tegning er å finne på det nye sengesettet «Mitt tre» fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

 • Julematine 2017 - vel i havn!

  Rundt 300 elever bidro til å gi publikum to flotte forestillinger i Stormen konserthus søndag 10/12. I alle fall etter tilbakemeldinger fra et fornøyd publikum å dømme.

Viser fra 21 til 30 av totalt 161 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole