Dramaelever fra kultuskolen markører på sivilforsvarsølvelse i Bodø

articleimage

Under den store sivilforsvarsøvelsen 15. februar 2018 i Bodø deltok dramalever fra kulturskolens som markører.

Elevene gjorde en fantastisk innsats, og sivilforsvaret rettet i etterkant en stor takk til elevene for den gode jobben de gjorde, - noe som var med på å gjøre øvelsen svært realistisk.
Øvelsen markerte avslutningen på 14 dagers kurs i MFE (mobil forsterkningsenhet) som nå er på plass i Bodø. Under øvelsen fikk en testet utstyret på alvor, og de tjenestepliktige fikk øvet på alt de har lært i løpet av kurset.
 • Nye priser fra 1. januar 2018

  Bodø bystyre har vedtatt nye priser for 2018. Prisøkningen er beskjeden, og ligger på ca 2,6 %. Her er prisene:

 • Bildet «Finding the Light» av Hossam Alkhatib Albuaini (23) ble i høst kåret til én av de tre beste bidragene i en stor konkurranse i regi av Norsk kulturskoleråd.

  Hossams bilde til topps i stor konkurranse

  Første gang Hossam Alkhatib Albuaini (23) tegnet med farger gikk bildet hans til topps i en nasjonal konkurranse. Nå håper den unge kunstneren å få til sin egen utstilling.

 • GOD JUL!

  Bodø kulturskole ønsker alle elever, foreldre, korps, skoler og andre samarbeidspartnere en riktig god jul!

 • Amund Langen Erlandsen (13) er elev ved kunstlinja på Bodø kulturskole. En av tegningene hans er nå å finne på et nytt sengesett fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

  Amunds tegning havnet på sengesett

  Bodøgutten Amund Langen Erlandsens tegning er å finne på det nye sengesettet «Mitt tre» fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

 • Julematine 2017 - vel i havn!

  Rundt 300 elever bidro til å gi publikum to flotte forestillinger i Stormen konserthus søndag 10/12. I alle fall etter tilbakemeldinger fra et fornøyd publikum å dømme.

 • Byvandringsguiden i nytt, oppdatert opplag

  Bodø kulturskole og Den Kulturelle Skolesekken ga i 2016 ut byvandringsguiden «Se opp, se ned – se hit og dit!». Sett gjennom øynene til elevene Mille og Rasti. I boken tar de deg med på utkikk etter kunst, arkitektur, historiske detaljer og annet du kanskje ikke har lagt merke til før i Bodø. Boken er skrevet i et slikt format at man skal kunne ha den med seg på vandring i byen, som guide.

 • Alt klart til julematiné - søndag 10 desember !

  Ikke mindre enn rundt 300 av kulturskolens elever er klare til å gi publikum en solid dose julestemning i Stormen konserthus søndag 10. desember.

 • Plakat for julematiné 2017

  Det nærmer seg julematine, og årets plakat er laget av Thea Einskau Mørk, elev ved visuelle kunstfag.

 • Program for julematine 2017

  Programmet for julematineen spenner fra fullt symfoniorkester med kor og solister, til kammerinnslag med små grupper. Drama, visuelle kunstfag og skrivekunst er også med!

 • Bli med på låtskriverkurs!

  Hver onsdag kl 1830-1930 er det låtskriving på Bodø kulturskole. Harald Georg (bildet) er deltaker her og ønsker seg at mange flere blir med!

Viser fra 11 til 20 av totalt 149 artikler